Tunnelmallinen hyvän mielen kahvila Lohjan asemalla

Bake’N Decor Cafe on lämminhenkinen ja tunnelmallinen kahvila Lohjan asemalla. Ystävällinen asiakaspalvelu, leipomossamme tehdyt suolaiset ja makeat herkut sekä laadukkaat erikoiskahvit varmistavat leppoisan kahvitteluhetken yksin tai ystävän kanssa nautittuna. Lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä

Käsin rakkaudella valmistettuja suolaisia ja makeita leivonnaisia

Kaikki kahvilassamme myytävät leivonnaiset ovat aina tuoreita ja itse ilolla alusta loppuun asti valmistettuja. Vitriinistä löydät päivittäin vaihtuvan kattauksen suussa sulavia, sekä suolaisia että makeita herkkuja.

 

Otamme valikoimassamme huomioon myös muun muassa gluteenitonta ruokavaliota noudattavat asiakkaamme. Kysythän vaihtoehdoista työntekijöiltämme, autamme mielellämme.

 

Muistathan, että valmistamme yksilöllisesti toiveiden mukaiset täytekakut ja muut kakut myös tilauksesta. Kun siis suunnittelet juhlaa tai muuta tilaisuutta, tilaa kakku meiltä!

Lue lisää tilauskakuista

Erikoiskahvit sekä muut kylmät ja kuumat juomat herkkujen kyytipojaksi

Valmistamme ammattitaidolla laadukkaat erikoiskahvit, kuten cappuccinot, espressot, americanot ja lattet. Monipuoliseen juomavalikoimaamme kuuluvat myös perinteinen suodatinkahvi, laaja teevalikoima, kaakao sekä monet kylmät juomat limonadeista mehuihin. Nappaa ystävä kainaloon ja tulkaa viettämään laatuaikaa kupposen ääreen tunnelmalliseen kahvilaamme!